DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bölge Şampiyonu Basketbolculardan Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Bölge Şampiyonu Basketbolculardan Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Tekirdağ İlinde düzenlenen 1.Bölge şampiyonasında, final mücadelesinde ev sahibi Tekirdağ Telekom basketbol takımını yenerek Bölge Şampiyonu olan Gölcük Belediye spor U 16 Erkekler Basketbol takımı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamında gerçekleşen ziyarete Gölcük Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Okan Güler, Murat Tuna, Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, şampiyon basketbolcular katıldı. Bölge Şampiyonu olan basketbolcular ve Antrenörleri, Başkan Ellibeş’e kendilerine olan katkıları nedeniyle teşekkür ettiler. Basketbolcular, Nisan ayında Denizli’de yapılacak olan Türkiye yarı final grup eleme maçlarına katılacaklarını ve hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

Başkan Ellibeş,  Bölge Şampiyonu olan Gölcük Belediyespor basketbolcularını tek tek kutlayarak onlara birer armağan takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Spora ve sporculara her zaman önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Ellibeş,” Gölcük Belediyesi olarak bizler her zaman spora ve sporcularımıza destek veriyoruz. Bunun karşılığını başarılarla aldığımız için de büyük bir mutluluk duyuyorum. Başarılı olmanız bizleri gururlandırdı. Sizlerin bu başarınızı Türkiye şampiyonu olarak taçlandıracağınızı ümit ediyorum. Bizlerde sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırız.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.