DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu görüntü Değirmendere Sahiline yakışmıyor

Bu görüntü Değirmendere Sahiline yakışmıyor

Değirmendere Sahilinde bankların önüne atılan çekirdek ve kuruyemiş kabukları dikkat çekiyor. Duyarlı vatandaşlar sahilin bu şekilde kirletilmesine tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, ‘’Sahil bu şekilde kirletilmesin”

İlimizin en güzel sahillerinden biri olan Değirmendere Sahilinde duyarsız vatandaşlar yanlarında getirdikleri çekirdek ve kuruyemiş kabuklarını çöpler yerine yere atıyor. Duyarlı vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken, çekirdek ve kuruyemiş kabuklarının yerlere değil çöplere atılması gerektiğini belirttiler. Duyarlı vatandaşlar gazetemize, “Böyle görüntüler asla kabul edilemez. Bizler sahilimizi temiz tutarsak, çocuklarımıza da güzel bir sahil bırakmış oluruz. Bu yüzden bu türlü çekirdek ve kuruyemiş kabuklarını yerler yerine çöplere atılmalı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.