DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu manzara bitmedi bitmeyecek

Bu manzara bitmedi bitmeyecek
25.03.2018
813
A+
A-

Bu manzara bitmedi bitmeyecek

Gölcük’te son zamanlarda sayısı bir hayli artan ve görüntü kirliliğinden daha fazla çevre kirliliğine sebep olan evsel atıkların sokaklara atılması bitmedi bitmeyeceğe de benziyor.

Duyarsız vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ya da kırılan eşyaları hiçbir sakınca görmeden sokaklara veya çöp konteynırların yanlarına atmaya devam ediliyor. Bu konu hakkında vatandaşların defalarca tepki göstermelerine rağmen ne yazık ki manzaralar değişmiyor.

Vatandaşlar bu kişilere gerekli cezaların kesilmesini istiyor

Yapılan bütün uyarılara rağmen yine de evlerinde kullanmadıkları eski eşyaları hiçbir sakınca görmeden sokaklara atmaya devam eden duyarsız vatandaşlara tepkiler büyüyor. Vatandaşlar artık bu manzaraları görmek istemediklerini dile getirerek tepki göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar son zamanlarda artan bu alışkanlık hakkında şikayetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Gölcük Belediyesi’nin defalarca uyarmasına rağmen ne yazık ki ilçemizde bu manzaralara sıkça rastlar olduk. Görüntü kirliliği bir yana çevre kirliliğine de sebep olan bu manzaraları artık görmek istemediğimizi daha kaç defa dile getireceğiz, bilmiyoruz.  Yetkililerin bu konuda daha büyük tedbirler almasını ve bu işi yapan kişilere gerekli cezaların kesilmesini istiyoruz. Belki o zaman bu manzaralara daha az rastlar oluruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.