DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU YAKLAŞIMI KABULLENMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR

BU YAKLAŞIMI KABULLENMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR

Başkan İşeri’den İstiklal Marşı yorumu

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık olağan toplantıda gündemi değerlendirerek, İstiklal Marşı’nın güftesinin değiştirilmesine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarımız devam ediyor

Başkan İşeri, toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Seçim takvimi 31 Mart 2019 olmakla beraber, Genel merkez talimatları doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Sandık Çevresi Eğitimi ile ilgili her seçim bölgesinde sorumlu arkadaşların ve onların bünyesinde üye arkadaşlar çalışacaklar. Her yönetimin ve meclis üyelerine sandık çerçevesi ile ilgili yerlerin değerlendirmesi yapıldı. Kadın, gençlik ve ana kademede görevlendirmeleri yaptık. Ana kademede Mustafa Büyükbudak, Kadın Kolları kademesinde Rahmiye Ersoy ve gençlik kolları kademesi ise Ceren Özdemir’den oluşacak.”

Yeni İstiklal Marşı yazmaya çalışacaklarmış

Başkan İşeri, sözlerinin devamında, ‘’İstiklal Marşı, ruhumuza, beynimize, kalbimize nakşetmiştir. Cumhurbaşkanı dillendiriyor. Yeni İstiklal Marşı yazmaya çalışacaklarmış. Bu yaklaşımı kabullenmek mümkün değildir. Marşımız, güftesiyle, bestesiyle yazıldığı tarihten bugüne kadar ruhumuza işlemiştir ve işlemeye devam edecektir’’ dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.