DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜYÜKLERİNİN ELLERİNDEN ÖPTÜLER

BÜYÜKLERİNİN ELLERİNDEN ÖPTÜLER

Gölcük Belediyesi Huzurevi Sakinleri minikleri ziyaret ettiler

Gölcüklü Huzurevi Sakinleri geçtiğimiz gün anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Huzurevi sakinleri Garnizon Anaokulu’nu ziyaret ederek, minikler ile sohbet ettiler.

İkiz, “Büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık”

Garnizon Anaokulu Öğrencileri ile huzurevi sakinlerini bir araya getirerek çocuklarımızın manevi değerlere sahip çıkmayı ve sosyal sorumluluk bilincini aşılamayı hedeflediklerini dile getiren Garnizon Anaokulu Müdürü Serap İkiz, “Büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Bizlerle oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Minikler büyüklerine hediye verdiler

Ellerinde çiçekleriyle tek tek huzurevi sakinlerinin ellerini öpen minikler, büyükleriyle uzun süre sohbet ederek, merak ettikleri soruların cevabını buldular. Ayrıca minikler hazırladıkları hediyeleri verdiler. Garnizon Anaokulu’nun harika öğrencileri kendilerine konuk olan huzurevi sakinlerine sizi çok seviyoruz dediler.Öğrenciler huzurevi sakinleriyle etkinlik yaptılar onlara hazırladıkları şarkıları söylediler. Minikler Huzurevi Sakinleriyle güzel bir gün geçirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.