DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP İlçe Örgütü haftalık toplantısında çalışmaları hakkında bilgi verdi

CHP İlçe Örgütü haftalık toplantısında çalışmaları hakkında bilgi verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda 2019 seçimleri konusunda önemli açıklamalar yaparak, gündemi değerlendirdi.

Sandık görevlilerinin eğitimine yakında başlanılacak

Toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerine katılımından ötürü teşekkür eden Başkan İşeri, şu konuşmayı yaptı: “CHP Gölcük İlçe Örgütünün Olağan Haftalık Toplantısında 2019 Yerel Seçim öncesi yapılacak çalışmalar ve adayların belirlenme sürecine ilişkin konulara değinildi. Mahalle Temsilcileri ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan İsmet İşeri, Gölcük’te 11 Mahallenin kaldığını, Değirmendere ve Köylerde çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. İşeri, ‘Sandık görevlilerinin eğitimine yakında başlanılacak. Gölcük vizyonunu ortaya koyacak çalışma grubu oluşturarak seçime yönelik proje, sosyal politikalar üretilecek. Malumunuz yerel yönetimlerin genelde çalışmaları çok görünür değildir. Büyük bir bölümü yer altına gömülüdür. Bu konuda her mahallenin kendine göre gereksinimleri vardır. Oluşturacağımız çalışma grupları mahalle temsilcileri ile beraber şehrin yöresel olarak bir takım eksiğini aksağını burada sentez ederek, önümüzdeki seçimlere yönelik proje sunumları belirleyecek.”

Halkımız sandıklara sahip çıkmalı

Başkan İşeri, konuşmalarının devamında, “Okul bahçesinde, sınıf girişlerinde özellikle bazı mahallelerde sandık görevlilerine baskılar yapıldı. Vatandaşlarımızdan, partililerimizden isteğimiz oylarını kullandıktan sonra saat 17.00’ye kadar gitmemeleri. Sandıklarına sahip çıkmalarıdır. Birliğimiz ve ülkemizin refahı için gerçek oylara sahip çıkmalıyız” dedi.

Ön seçim için hiç seçim alamamış yerler örnek alınacak

İşeri, “Muhtemelen 10 Mart tarihinde yapılacak olan tüzük kurultayından sonra Nisan-Mayıs aylarında aday belirleme çalışmaları yapılacak. Salt olarak Genel Merkez’in belirleyeceği noktada olmayacak. Birçok yerde yine ön seçimler gerçekleşecek. Ama bazı bölgelerde MYK’nın siyasi stratejik açıdan önem arz eden yerler var. Ön seçim için hiç seçim alamamış yerler örnek alınacak. Buna benzer bir takım yerlerin eğilim yoklaması, örgüt düzeyinde yeterli olmayacak. Şu anda bile Genel Merkez bu tip yöntemlerle belirleyeceği il ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Örgüt’ün istemediği bir adayın olması mümkün değildir. Ast olan o ilçedeki 50 bin, 100 bin, belki 150 bin oyda o seçmenlerdeki karşılığı olan adaylar üzerinde durulmayı ön gören bir çalışma var” diyerek konuşmasının bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.