DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’den anlamlı 8 Mart etkinliği

CHP’den anlamlı 8 Mart etkinliği

CHP’liler Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi’nde çalışan emekçi kadınların gününü kutladı

CHP Gençlik Kolları İl Örgütü ve Kadın Kolları İl Örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ortak bir etkinliğe imza attı. Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı’nı ziyaret eden CHP’liler burada çalışan emekçi kadınların günlerini kutlayarak çiçek verdiler. Vakıf Müdürü Hüsnü Bayraktar’ın yakından ilgilendiği etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, İl Yöneticileri Sabriye Şahin, Bilgi Dehmen, Kadın Kolları İzmit İlçe Başkanı Birgül Gök, Gençlik ve Kadın Kolları Yöneticileri katıldı.

ATÖLYELERİ GEZDİLER

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı’nı ziyaret eden CHP’liler emekçi kadınlarla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP’liler atölyeleri de gezerek, emekçi kadınların yaptıkları çalışmaları incelediler onlarla sohbet ettiler. Vakfın Müdürü Hüsnü Bayraktar’da CHP’lilerle yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attı. Kapımız her zaman herkese açıktır dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN HERKESE AÇIK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Hüsnü Bayraktar, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kapımız her zaman herkese açıktır “ dedi. Vakıf hakkında CHP’lilere bilgi veren Bayraktar, “2005 yılında Kocaeli Sanayi Odası’nın projesi olarak kurulduk, 2007 yılında ise üretime geçtik. Konfeksiyondan mantara bir çok alanda üretim yapıyoruz. Ancak ağırlıklı olarak tekstil üretimi yapılıyor. Bu ürünlerde Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor. Çalışanlarımızın yüzde 85’i engelli arkadaşlarımız. Amacımız bu arkadaşları sosyal yaşam içerisinde yer bulmalarını sağlamak” diye konuştu.

BURASI ÖZEL BİR ALAN

Mutluluğun resminin burası olduğunu dile getiren CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Burası özel bir yer özel bir alan. Böyle anlamlı bir günde sizlerle bir gün bile olsa gönül bağı kurmak bizleri mutlu etti” dedi. Hürriyet, bizleri bugün en güzel şekilde ağırlayan merkezin Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar’a, çalışan personeline ve emekçi kadın kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman emrinizdeyim “ dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ortaklaşa anlamlı bir etkinliğe imza atan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Böylesi anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmak, sizlerle zaman geçirmek bizleri de çok mutlu etti. CHP Kocaeli Örgütü olarak her türlü yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.