DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

COŞKULU KARŞILAMA

COŞKULU KARŞILAMA

Kızlar Futsal Takımına teşekkürler

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda finalde karşı taraf Brezilya temsilcisine 5-1 yenilmesi sonucu Dünya 2.si olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımı, Gölcük’te coşkuyla karşılandı.

Barbaros’un Altın Kızları, Dünya 2.si oldu

Geçtiğimiz  hafta içinde İsrail’in Rishon Le Zion kentinde başlayan ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi, ilk maçında Tayvan’ı 4-2, geçen yılın finalisti Fransa’yı 8-6, Çin’i 4-1 ve son grup maçında ev sahibi İsrail’i de 3-1 yenerek, grubunu namağlup lider tamamladıktan sonra, B Grubu ikincisi İtalya’yı yarı final maçında 2-0 yenerek, adını Dünya Şampiyonluğu final maçına yazdırmıştı. Barbaros’un kızları 19 Mart 2018 Pazartesi günü Brezilya temsilcisi ile Dünya Şampiyonluğu maçına çıktı ve 5-1 yenilerek Dünya 2.si oldu. İlçemize büyük bir gurur yaşatarak dönen Barbaros’un Altın Kızları, dün Gölcük Anıtpark’ta büyük bir coşkuyla karşılandı.

Çiçek takdiminde bulunuldu

Gölcük Anıtpark’taki karşılama törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul İdarecileri, Okul Müdürleri, aileler ve öğrenciler katılım sağladı. Karşılama töreninde oyuncuların isimlerinin de bulunduğu “Türkiye’nin Gururları Hoşgeldiniz” yazılı pankart açıldı. Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş, takım oyuncuları ve teknik heyete çiçek takdim etti, başarılarından dolayı kutladı.

Alemdaroğlu, ‘’İnşallah bundan sonraki turnuvada Dünya Şampiyonu oluruz’’

Takımın teknik direktörü Hasan Alemdaroğlu, ‘’Zorlu bir gruptu. Diğer tarafta Brezilya vardı. Bu mücadelenin çok zorlu olacağını biliyorduk. Dünya ikinciliği de çok iyi bir başarı, kızlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel bir başarı oldu. Bu maçı alabilirdik ama olmadı. İnşallah bundan sonraki turnuvada Dünya Şampiyonu oluruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.