DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derbent zirvede 2-1

Derbent zirvede 2-1

Süper Lig Play-Off’ta ilk yarı geçtiğimiz gün oynanan maçlarla noktalandı.

Play-Off’un ilk yarısının son maçında Kandıra Belediyespor’u 2-1 yenen Derbentspor, en yakın rakibini 4 puan önünde zirvede yer alıyor. Nusretiyespor’u 1-0 yenen Sultan Orhanspor ise Play-Off’un ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. İlimtepe FK deplasmanında 1-0 mağlup olan Suadiyespor ise 4’üncü sıraya geriledi.

Derbentspor zirvede yerini koruyor

Bu sezon hedefini BAL olarak belirleyen, Play-Off’un ilk yarısının son haftasına da lider giren Derbentspor, sahasında Kandıra Belediyespor’u konuk etti. Hafta içinde Suadiyespor’u deplasmanda 2-0 yenip, zirvedeki yerini koruyan Kırmızı-Beyazlı ekip, Kandıra Belediyespor karşısında da 2-1 galip geldi, puanını 19’a çıkardı. Suadiyespor ve Nusretiyespor’un da mağlup olması ile zirvede oldukça rahatlayan Kırmızı-Beyazlı ekip, en yakın rakibi Sultan Orhanspor’a 4 puan fark yaptı.

Nusretiye, Gebze’den puansız döndü

Süper Lig’de normal sezonu şampiyon bitiren, Play-Off’ta da iddialı takımlar arasında yer alan Nusretiyespor, ilk haftalardaki çıkışını devam ettiremedi. Derbentspor yenilgisinden sonra, Suadiyespor ile de berabere kalan Yeşil-Beyazlı ekip, geçtiğimiz gün Gebze deplasmanında Sultan Orhanspor ile çok kritik bir maça çıktı. Kazanan takımın zirve yarışında iddialı konuma geleceği maçta ev sahibi Sultan Orhanspor son haftalardaki çıkışını sürdürdü, sahadan 1-0 galip ayrıldı, ilk yarıyı ikinci sırada tamamlamayı başardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.