DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dümbüldek’e Çok Şık Mesire Alanı

Dümbüldek’e Çok Şık Mesire Alanı

Bölgeye enerji hattı çekildi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Derince’ye kazandırılması noktasında üzerinde hassasiyetle durduğu Dümbüldek Suyu mevkii, bölgede yapılan çalışmalarla yenilendi ve modernize edildi. Başkan Bulut’un seçim vaatleri arasında da yer alan Dümbüldek Suyu’nun Derince’ye kazandırılması için birlikte hareket eden Kocaeli Büyükşehir ve Derince belediyeleri, ilk olarak bölgeye 2 adet trafo, 3 km enerji nakil hattı ve aydınlatma sistemi kurdu.

Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı

Enerji hatlarının çekilmesinin ardından, yenileme çalışmalarının başladığı Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı’na 21 araçlık otopark, kır kahvesi, mescit, bay ve bayan tuvaletleri inşa edildi. Ormanlık alan içerisinde 500 metre patika yolun da düzenlendiği mesire alanında, suyun toplanması için depo ve çeşme yapıldı. Karagöllü Mahallesi’nde yer alan ve böbrek taşlarından tansiyon rahatsızlığına kadar birçok hastalığa ilaç olan Dümbüldek Suyu, bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlara şifa dağıtmaya devam edecek.

DCIM100MEDIADJI_0042.JPG

DCIM100MEDIADJI_0061.JPG

DCIM100MEDIADJI_0055.JPG

DCIM100MEDIADJI_0058.JPG

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.