DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DÜNYAGÖZ İZMIT’TEN TÜM KADINLARA JEST

DÜNYAGÖZ İZMIT’TEN TÜM KADINLARA JEST

Dünyagöz İzmit’ten Kadınlar Günü Hediyesi

Türkiye’yi branş hastaneciliği konsepti ile tanıştıran ve kurulduğu günden bu yana göz sağlığı konusunda dünya standartlarında teşhis ve tedavi hizmetleri sağlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, özel günlerde çalışanlarına ve hastalarına yaptığı jestlerle de adından söz ettiriyor. Dünyagöz İzmit’ten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı sürpriz ile tüm kadın çalışanlarının ve tüm kadın hastalarının yüzünü güldürdü. Kadın çalışanlarına ve gelen kadın hastalarına çiçek takdim eden ve teşekkür eden Dünyagöz İzmit, bu özel günü de anlamlı kılıyor.

Kurulduğu günden bu yana, İzmitlilerin göz sağlığı sorunlarına en son teknolojiler ve uzman hekim kadrosunun yardımıyla dünya standartlarında çözümler getiren Dünyagöz, özel günlerde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile de beğenileri topluyor.

Dünya Kadınlar Günü gibi birçok özel günde benzer çalışmalara da imza atan Dünyagöz İzmit Hastane Müdür Vekili Sevim Aydın, çiçek sürprizinden çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getirerek “Hayatlarımıza anlam ve güzellik katan kadınlarımıza ufak bir jest yaparak, göz sağlığı hizmetlerini almak için bizi tercih ettikleri bu önemli günde onları özel hissettirecek birer çiçek hediye ettik” dedi.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8.000 poliklinik ve 1.000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 25 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2500’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcintan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2019’da İzmir’deki yeni merkez ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık 96 bin hastaya hizmet veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.