DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘’Elhamdülillah’’ bu milletin boynu bükülmez

‘’Elhamdülillah’’ bu milletin boynu bükülmez

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Demir ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere tarih boyunca tüm şehitler bir kez daha rahmetle yâd edildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Demir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Şanlı bir destan olarak adını tarihe altın harflerle kazımış bir ecdada sahip olduklarını belirten Karaosmanoğlu, “Tarihimizin her döneminde büyük kıvanç ve gurur duyduğumuz atalarımız olduğunu görüyor ve biliyoruz. Milletimiz cesur ve kendini bilen geçmişinden beslenen, Anadolu’nun izlerini taşıyan ve kültürünü kucağında sarmalayan halkımızla bugün haklı bir mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında veriyoruz” dedi.

KEDERE DUR DEMENİN ZAMANI GELMİŞTİR

Terörle mücadelede kahraman Mehmetçiklerimiz her daim olduğu gibi bugünde Afrin’de mücadele ediyor ve gerekeni yapıyor vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Fedakâr Mehmetçiklerimiz olduğu sürece Elhamdülillah bu milletin boynu bükülmez” şeklinde konuştu. Dünyanın farklı bir coğrafyalarına Türkiye’nin şefkat elinin uzandığını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün dünyadaki vahşete, gözyaşına, eleme, kedere dur demenin zamanı gelmiştir” hatırlatması yaptı.

“BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ”

Yiğitlerimiz Afrin’de terörü sonlandırmak ve sınırlarımız etrafından oluşturulmak istenen terör devletçiklerine karşı gereken her türlü adımı attığını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dualarımız onlarladır. Başta Afrin’de olmak üzere bugüne kadar canını gözünü kırpmadan vatanı için feda etmiş şehitlerimize rahmet diliyorum” ifadelerini sarf etti. Kocaeli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Demir de, şehit ailelerine ve gazilerine karşı her daim duyarlı olan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.