DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Engelli park yerleri gasp edilmeye devam ediliyor

Engelli park yerleri gasp edilmeye devam ediliyor
25.03.2018
1.069
A+
A-

Engelli park yerleri gasp edilmeye devam ediliyor

İlçemizde en büyük problemlerden biri olan trafik ve park problemine alınan önlemler bile bazen yetersiz gelebiliyor. Engelli vatandaşlarımız için tahsis edilen park yerleri duyarsız sürücüler tarafından gasp ediliyor.

Engelli aracı ile engelli park alanına park etmek isteyen fakat park alanlarının diğer araçlar tarafından doldurulduğunu gören Tuncay Jandar yaşadığı sıkıntıyı dile getirerek bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını talep ettiğini belirtti.

Jandar, “Bu durumlardan çok rahatsız oluyorum fakat vatandaşlarımız hiç rahatsız olmuyorlar”

Gazetemize yapmış olduğu açıklamada Tuncay Jandar, “Bugün Hasta validemi muayene ettirmek için Gölcük Devlet Hastanesi götürdüm. Engelli park yerlerinin 3’ünün de normal araçlar tarafından dolu olduğunu gördüm. Engelli yakını olarak bu durumdan rahatsız olmaktayım. 155’i arıyorum plakaları bildiriyorum, plaka verdiklerim çıkıyor başkası giriyor. Bu durum daha öncesinde de başıma geldi ve önceki gün aynı durum için hastaneye gittiğimde engelli  aracımla engelli park yerine yöneldim bir başka araç park yerine girdi. Eski bir araç olduğu için eski araçların plakasında engelli ibaresi vardır. Bu nedenle kornaya bastım engelli park yeri kartımı gösterdim. Adam kafasını kaldırdı tabelayı yeni görürmüş gibi pardon der gibi çıkardı aracını öylelikle girdim. Bu durumlardan çok rahatsız oluyorum fakat vatandaşlarımız hiç rahatsız olmuyorlar. Bu nedenle yetkililer tarafından gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyoruz” diyerek sıkıntısını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.