DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Giresunlulardan Değirmenci’ye geçmiş olsun ziyareti

Giresunlulardan Değirmenci’ye geçmiş olsun ziyareti

Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede ve Yönetimi geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi olan Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Değirmenci, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

Gölcük Belediye Başkan yardımcılığını 4 yıldır başarılı bir şekilde sürdüren ve Gölcük Halkı tarafından oldukça sevilen Başkan yardımcısı Levent Değirmenci geçtiğimiz haftalarda fenalaşan ve acil olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yapılan müdahale sonrasında beyninde bir sorun yaşadığı anlaşılan Değirmenci,  Nöroloji Servisinde tedavi altına alınmıştı. Tedavisini ardından yeniden görevinin başına dönen Levent Değirmenci’ye geçtiğimiz gün Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede ve Yönetiminden iki kişi geçmiş olsun ziyaretinde  bulundular. Ziyarette ilk sözü alan Dernek Başkanı Şinasi Dede, “ Öncelikle geçirmiş olduğunuz rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun demek istiyoruz. Gelmiş geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın” dedi. Giresunlular Derneği olarak gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı  Levent Değirmenci, “ Böyle günlerde dostlarımızın ve sizler gibi hemşehri derneklerimizin yanımızda olması, güzel dilek ve temennileri bizleri mutlu ediyor ve daha da güçlendiriyor. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı tekrardan teşekkür ederim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.