DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Kütüphanesi 7’den 70’e hizmet veriyor

Gölcük Belediyesi Kütüphanesi 7’den 70’e hizmet veriyor

Gölcük Belediyesi Halk Kütüphanesi, vatandaşlara önemli hizmet sunmaya devam ediyor. Kütüphane günde 7 den 70’e birçok vatandaşı ağırlıyor.

Yaklaşık 8 bine yakın kitap

Gölcük Belediyesi Halk Kütüphanesi’ne günde 50 ila 60 civarında çoğunluğu öğrencilerden oluşan vatandaşların geldiğini belirten yetkililer, Kütüphaneye, ansiklopedi hariç, hikaye, roman, güncel kitaplar ve klasiklerinde, yırtılmamış olması şartıyla bağışlanabildiğini ilettiler. Kütüphaneye ücretsiz olarak kimlik fotokopisi ve adres bilgilerini belirten bir belge ile üye olunabiliyor. Sakin ders çalışma ortamında öğrenciler internet üzerinden de derslerini rahatça yapabiliyorlar. 8 bin kitabın yer aldığı kütüphanede, iade edilmesi şartıyla 15 günde iki kitap alınabiliyor. Kütüphane yetkilisi yaptığı açıklamada, ‘’Kütüphanemiz günde birçok vatandaşımıza hizmet veriyor. Bu sayı daha da artacak. Okullarda öğretmenlerin verdiği kitap ödevleri de kütüphanemizde istenilen her konuda bulunan kitaplarımız sayesinde öğrencilerimiz tarafından sakin ve sessiz ortamda yapılabiliyor. Kütüphane, Pazar günü hariç, hafta içi her gün ve Cumartesi günleri sabah 08.30 ila akşam 17.30 saatleri arasında okuma ve eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.