DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yaptığı yardımlarla göz dolduruyor

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yaptığı yardımlarla göz dolduruyor
25.03.2018
967
A+
A-

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yaptığı yardımlarla göz dolduruyor

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Karasu Belediyesi’nin sosyal projesine bir destekte bulunarak ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı topluyor.

Binaya getirilen kıyafetler temizleniyor, yıkanıyor ve ütüleniyor

Yaptığı yardımlar ile göz doldurarak sürekli örnek bir davranış sergileyen Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Karasu Belediyesi’nin sosyal projesine destek vererek ihtiyaç sahiplerine giysi yardımında bulunuyor. Bulunan kıyafetler Karasu’da bulunan bir binada depolanıyor. Binaya getirilen kıyafetler temizleniyor, yıkanıyor ve ütüleniyor. Kıyafet ihtiyacı olan insanlar bu binadan istedikleri kıyafeti alarak ihtiyacını gidermiş oluyor.

Ak, ‘’İhtiyaç sahibi kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor’’

Bu konu hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren İsmail Ak, ‘’Karasu Belediyesi’nin yapmış olduğu bu sosyal projeye destek vermek beni mutlu ediyor. Karasu’da bulunan bir binaya bırakılan kıyafetler hem temizleniyor hem de ütülenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu binaya gelerek ne ihtiyaçları varsa onu olarak ihtiyaçlarını gidermiş oluyorlar. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu konuda bana destek olan arkadaşlarıma, dostlarıma da çok teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.