DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HALK BULUŞMALARI HALIDERE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HALK BULUŞMALARI HALIDERE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve beraberindeki protokol üyeleri, mahallelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Halıdere İlköğretim Okulunda vatandaşlarla bir araya geldi

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Halıdere İlköğretim Okulunda gerçekleştirdiği halk buluşmasında vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşla buluşma güvenlik, eğitim ve halk toplantısına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalle halkıyla yaptığı toplantıda Kaymakamlık bünyesindeki birimlerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Kaymakamı Altıntaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine değinerek, bu noktada okuma yazma bilmeyen tek bir fert kalmayacak şekilde çalışacaklarını belirtti.

 DİLENDİRİLEN ÇOCUKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Kaymakam Altıntaş, Çocukların sokaklarda dilendirilmesi ve çalıştırılmasının önlenmesine yönelik de çalışmaları olduğunu dile getirdi ve vatandaşlardan bu konuda da destek isteyerek, sokaklardaki çocuklardan bir şey alınmaması, onlara para verilememesi gerektiğini söyledi. Bu çocukların okulda olmaları gerektiğine işaret eden Altıntaş, “Sokakta çalıştırılan çocukları gören varsa birimlerimizi haberdar etmelerini istiyoruz. Birimlerimiz bununla ilgili çalışmalarını yapacaklar” diye konuştu.

HEDEFİMİZ DAHA GÜZEL BİR GÖLCÜK İÇİN HİZMET ETMEK

Kaymakam Altıntaş’ın ardından konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sayın Kaymakamımızın da ifade ettiği gibi, hedefimiz sıfır sorunlu bir Gölcük. Ama bunun için hepimizin koordineli bir şekilde çalışması lazım. Belediyemizin tescilli sloganı olan, “Birlikte başardık” sözünden yola çıkarak, sorunların birlikte aşılacağına inanıyorum. Allaha çok şükür çok ciddi problemlerimiz yok. Ama bir konuya değinmeden geçemeyeceğim. Ben Halıdere’ye biraz erken geldim ve biraz etrafa göz attım. Vatandaşlarımız bahçelerinden kestikleri ağaç dallarını yol kenarlarına bırakmışlar ve çöp çıkartmışlar. Tabii ki bunlarda olacak ama, benim vatandaşlarımdan isteğim, çöp toplama saatlerine riayet edilmesi.  Yoksa evelallah altından kalmayacağımız bir sorun yok. Hedefimiz her zaman daha güzel bir Gölcük için hizmet etmek” diyerek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Kaymakam  Altıntaş ve Başkan Ellibeş’in ardından sırasıyla söz alan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bırçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Nüfus Müdürü Ersin Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftü Vekili Hasan Yıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sadri Memişoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve diğer daire müdürleri, bağlı bulundukları birimler hakkında, vatandaşlara kısa kısa bilgilendirmede bulundular.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.