DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Huzurevi korosundan anlamlı konser

Huzurevi korosundan anlamlı konser

Kocaeli Huzurevi sakinlerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan repertuvarıyla SDKM’de konser verdi

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının desteklediği Kocaeli Huzurevi sakinlerinin oluşturduğu koro, SDKM’de konser verdi. Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan repertuvarlarıyla sanatseverlerin karşısına Yaşlılar Haftası Özel Programıyla çıkan koroya Vali Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da katılarak “Rüya Gibi Her Hatıra” şarkısını seslendirdi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Kocaeli Huzurevi ve Huzurevi Derneğinin 16. yılında SDKM’de düzenlenen Huzurevi Korosu Konseri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Garnizon Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ersin Aydemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve Huzurevi sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

VALİ AKSOY KOROYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kocaeli Huzurevi ve Huzurevi Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen konserde, Huzurevi sakinlerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi. Erbil Aydın’ın şefliğini yaptığı Huzurevi Korosu Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edileceği bir akşamda sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Vali Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu Kocaeli Huzurevi Korosu ile beraber repertuvarın son parçası olan “Rüya Gibi Her Hatıra” şarkısını seslendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.