DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İzmit’te Bisiklet Bayramı

İzmit’te Bisiklet Bayramı

İzmit Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘Haydi, Okula Bisikletle’ kampanyasıyla bu senede 12 bin 500 bisiklet dağıtılacak.

Proje kapsamında Atatürk ve Kazım Karabekir Ortaokullarında toplamda 280 adet bisiklet öğrencilere teslim edildi.

Kadıköy Mahallesi’ndeki Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ile veliler katıldı.

ÖRNEK PROJELER

Atatürk Ortaokulu Müdürü Nevzat Aktaş yaptığı konuşmada “ Belediye Başkanımıza okulumuza verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız tarafından övgüye mazhar olan Türkiye’ye örnek projeleri İzmit Belediyesi hayata geçiriyor. Okul Hizmet Masası, Bisiklet Projesi, Deprem Müzesi, Kapanca Sokak, 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi gibi bir çok örnek proje var.. Bunlar artık ülkeye mal olmuş projeler” dedi.

İZMİT’TE OLMAK AYRICALIK

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de, “İzmit’te öğrenci olmak, milli eğitim mensubu olmak bir ayrıcalık. Belediyecilik anlamında bir çığır bu. Anaokulundan itibaren dokunmadığınız sınıf yok. Her programa katılmaya kalksak, iş yapamayacağız. O kadar zengin program yapıyorsunuz. Öğrencilerimizi bu hizmetlerle buluşturduğunuz için Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KENDİ OKULUM

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet dağıtımında bir konuşma yaparak, “bu okul bahçesinde diğer okul bahçelerinden daha farklı bir heyecan duyuyorum. İlkokul 1. ve 2. sınıfı burada okumuştum. Burada o anılarım aklıma geliyor. Her bir öğrencimizde ayrı bir cevher var. Bizler özgüveni yüksek, ne yaptığını bilen, değerlerine sahip, vatanına bağlı bir neslin devamıyız.

MİNNETTARIZ

Bizi bugünlere getiren bu Anadolu’yu yurt edinmemizi sağlayan Sultan Alpaslan’a Kanuni’ye, Fatih Sultan Mehmet’e, Yavuz Sultan Selim’e, Abdulhamit Han’a, Mustafa Kemal’e ve 15 Temmuz şehitlerimize, daha sayamayacağımız kahramanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Mehmetçiğimize minnettarız, Allah kılıçlarını keskin etsin.

FARKLI BİR HEYECAN VAR

Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 15 yılı aşkın süredir, sağlık, ulaşım, savunmada çağ atlarken eğitimde de geri kalmadık. Avrupa’dan daha iyi olabilecek okullarımız ve donanımlarımız var. Bir çocuk doktoru olarak bu şehrin yetiştirdiği bir insan olarak farklı bir heyecanım var. Haramı helali bilerek, kuruşunuzu ziyan etmeden şehrimize harcamaya gayret ediyoruz.

HEDEFLERİ BÖYLE GEÇECEĞİZ

3 D Yazıcı dünyada yeni yeni gelişen bir teknolojidir. Okulumuzun sınıfına kadar o cihazları getiriyoruz. Mustafa Kemal’in gösterdiği hedefleri geçeceksek böyle geçeceğiz. Bizi bugünlere getirenleri de unutmayacağız. Biz, bisikleti rüyalarımızda görürdük. Bu anne babalar yemiyorlar, içmiyorlar yavruları için uğraşıyorlar. Onun için böyle güçlüyüz.  Annem Babam Okuyor, Öğretmen Okursa Herkes Okur, Okul Hizmet Masası gibi bir çok hizmetimizle yanınızdayız. Bisiklet dağıtımlarımızda Şimdiye kadar 70 bin bisiklet dağıttık” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.