DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KAÇIRILMAYACAK YAZ KAMPANYASI

KAÇIRILMAYACAK YAZ KAMPANYASI

Gölcük’ün kaliteli hizmet noktası ENS Baskı’da

İlçemizde Erenkaya Pasajı’nda vatandaşlara hizmet veren ENS Baskı Sahibi Enes Özgüler yaz aylarına özel indirim ve kampanyalarla gireceklerini Gölcüklülere müjdeledi.

Tüm ürünlerde yüzde 15 indirim

Firmaların kurumsal kimlik oluşturmasına önemli katkı sağlayan ve firmaların iş elbiselerini kendi makineleri ile hazırlayan ENS Baskı fiyatları ile cazip imkanlar sunuyor. ENS Baskı Sahibi Enes Özgüler yaz ayları için yaptığı kampanyada tüm ürünlerde yüzde 15 indirim yaptığını duyurdu.

Gölcük Erenkaya Pasajı’nda vatandaşlara kaliteli hizmet veren ENS Baskı’nın Sahibi Enes Özgüler yaz aylarına çok özel indirim ve kampanyalarla gireceklerini müjdeledi. Firmaların kurumsal kimlik oluşturmasına büyük katkı sağlayan iş elbiselerini kendi makineleri ile hazırlayan ENS Baskı fiyatları ile de cazip imkanlar sunuyor. Yaz için yaptığı kampanyada tüm ürünlerde yüzde 15 indirim yaptı.

Özgüler, “Yaz aylarında da özel kampanyalar ile müşterilerimizin hizmetinde olacağız”

ENS Baskı Sahibi Enes Özgüler, yaz aylarına yönelik yaptığı yüzde 15’lik indirim hakkında şunları söyledi: “Yaz aylarında da özel kampanyalar ile müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Kocaeli genelinde restaurant, cafe, spor kulüpleri, fabrikalara ve esnaflara personel kıyafetleri hazırlayarak müşterilerinin  isteklerine hızlı bir şekilde cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.

ENS Baskı’da geniş hizmet yelpazesi

ENS Baskı, fabrikalara, firmalara, çay bahçelerine, kafeteryalara, restaurantlara ve spor kulüplerine yönelik olarak baskılı tişört, şal ve personellerin giydiği personel kıyafetlerini sağlıyor ve en güzel şekilde logo ve istenen baskıları da yaparak kurumsal bir kimlik oluşturmanıza katkı sunuyor. Logosuz olmak üzere de  her türlü her türlü personel kıyafeti satışı bulunuyor. 0 555 006 10 41 nolu telefondan her türlü ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.