DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE´DEN MEHMETÇİĞE DESTEK

KARTEPE´DEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Kartepe’li kadınlar Afrin’de mücadele eden Mehmetçikler için birlikte hazırladıkları kışlık giyim eşyalarını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teslim ettiler.

Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden ev kadınları Afrin’de süren operasyonda görev alan Mehmetçikler için atkı, bere, çorap, havlu, mendil hazırladılar. Ülkemiz sınırlarının güvenliği için başlatılan operasyonda ülkemizin her yerinden Mehmetçiğe destek geliyor. Kartepeli kadınlar da cephede savaşan Mehmetçiğe el emekleri ile destek verdi.

KARTEPELİ KADINLAR ÖRNEK OLDU

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kadınlar Kulübü üyelerinden Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Sevgi Subaşı, Sabahat Sezer, Elif Sezer, Muradiye Kırcı, Sevgi Kırcı, Songül Üçüncü, Dilber Candır, Salime Karadeniz’in öncülüğündeki ev kadınları tarafından hazırlanan atkı, bere, çorap, havlu ve mendil cepheye gönderilmek üzere Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teslim edildi.

KARTEPEDE KADIN OLMAK FARKLI

Kartepe’de kadın olmanın ayrıcalıklı olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepe’de kadın olmak farklı olacak dedik ve bunu başardık. Kadınlarımıza yönelik olarak başlattığımız projelerin hepsi hayata geçti ve kadınlarımız tarafından sahiplenildi. Kadınlar Kulübü’müzün başarısı il sınırlarını aştı. Şimdi ülkemizde bir çok yerde Kadınlar Kulübü tarafından yapılan projeler uygulanıyor. Kadınlar Kulübü üyelerimiz Afrin’de vatanımızın birliği ve beraberliği için canı pahasına mücadele eden Mehmetçiklerimize gönüllerinden gelerek çeşitli eşyalar hazırladılar. Kadınlarımızla her zaman gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Kartepe Belediyesi KAR-MEK ve Kadın Spor Merkezi öğrencileri Afrin’de mücadele eden Mehmetçiklere destek olmak için çalışmalarına gönüllü olarak devam edecekler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.