DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kent Konseyi’nden Ok’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kent Konseyi’nden Ok’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve yönetimi, geçtiğimiz ay yapılan kongre sonunda yeniden başkan seçilen Tolga Ok’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar’ın yanı sıra, Genel Sekreteri Gültekin GÖRÜM, Kadın Meclisi Başkanı Işıl Bozca, Engelli Meclis Başkanı Nesrin Atar ile yürütme kurulu üyeleri Doç Dr. Soner Şahin, Sedat Köse, Yusuf Erenkaya, Çetin Gürol, Selçuk Çakır, Enver Düz, Halil Atay ve Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç eşlik etti.

Tolga Ok’a yeni görevinde başarılar dileyen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Ok’un hizmetlerini takdirle takip ettiğini, kendisinin dinamik ve son derece aktif bir başkan olduğunu belirten Uyar, “Bundan sonra da başarılı çalışmalarınızın devam edeceğine dair inancım tam” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI ÇALIŞMALARI HEP BİRLİKTE ORTAYA KOYACAĞIZ
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ok, “Yapmış olduğunuz bu anlamlı  ziyaretiniz ve hediyeniz şahsımı ve yönetimimi ziyadesiyle mutlu etti. Kent Konseyi Başkanımız Adnan Uyar ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları hep birlikte el ele vererek ortaya koyacağız“ dedi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.