DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırmızı Siyahlılarda Van BBSK maçı hazırlıkları sürüyor

Kırmızı Siyahlılarda Van BBSK maçı hazırlıkları sürüyor

Gölcükspor hafta sonu karşılaşacağı Van BBSK takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz bu haftaki maçı da kendi evinde oynayacak.

Temsilcimiz rövanşı alma peşinde olacak

Geçtiğimiz hafta kendi evinde aldığı beraberlik ile önemli iki puan kaybeden Gölcükspor takımı bu haftadaki maçını da kendi evinde oynayacak. Kırmızı Siyahlılar 11 Mart 2018 Pazar günü saat 15.00’te Gölcük Şehir Stadında karşılaşacağı Van BBSK maçı hazırlığını kendi tesislerinde sürdürüyor. Temsilcimiz bu maçı kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor. Gölcükspor dün güzel havada çalışmalarını sürdürdü. Kırmızı Siyahlılar ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştıkları maçı 3-1 kaybetmişti. Gölcükspor bu maçta ilk golü Berke’nin ayağından bulmuş daha sonra skor üstünlüğünü koruyamamıştı. Temsilcimiz bu maçta ilk yarının rövanşını da alma peşinde olacak. Van takımı ligde 9. Sırada yer alırken, temsilcimiz 1 puan geride 10. Sırada yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.