DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“KO-MEK’le Gönülden Renkler” Başlıyor

“KO-MEK’le Gönülden Renkler” Başlıyor

Bir yıllık emek ve alın terinin sergileneceği KO-MEK ilçe sergileri başlıyor.

12 ilçe de 42 kurs merkezinde 316 farklı branşta binlerce meslek ve sanat eğitimi gönüllüsüne kurs vererek yarım milyon kursiyer sayısını aşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında ilçe sergileri başlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler “KO-MEK ile Gönülden Renkler” temalı ilçe sergileri ile görücüye çıkıyor. Her ilçede farklı renklerin ön plana çıkarılacağı sergide ayrıca o renge ait kültürel ve sanatsal değerler de yer alacak. 22 Mart Darıca ilçe sergisi ile başlayacak olan sergiler 8 Mayıs Salı günü yapılacak olan Körfez ilçe sergisi ile son bulacak.

SERGİ TARİHLERİ VE YERLERİ

KO-MEK kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerinin yer alacağı sergilerde ayrıca alanında uzman konuşmacılar ve eğitimcilerde katılarak açılış öncesi konuşma yapacak. KO-MEK ilçe sergileri açılış tarihleri ve konuşmacılar ise şöyle olacak;

22 Mart Perşembe günü Saat 13.30’da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde yapılacak olan Darıca ilçe Sergisi’nde Gazeteci Yazar Serdar Tuncer “Osmanlı’da ve İslamiyette Aile Yapısı” konulu söyleşisi ile vatandaşların karşısına çıkacak

27 Mart Salı günü yine Saat 13.30’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde açılacak olan Derince İlçe Sergisinde ise düşünce koçu Münir Arıkan “Güzel Düşün Güzel Yaşa” konulu seminer ile açılış öncesi sahne alacak.

3 Nisan Salı Günü Saat 13.30’da Mevlana Kültür Merkezi’nde açılacak olan İzmit İlçe Sergisinde ise Psikolog Zafer Akıncı “Mutlu Olmanın Formülleri” konulu söyleşisi ile açılış öncesi vatandaşlarla buluşacak.

5 Nisan Perşembe Günü Saat 13.30’da Çayırova Belediyesi Toprak 2 Düğün Salonu’nda açılacak olan Çayırova İlçe sergisinde ise Oyuncu Anne ve Yazar Şermin Yaşar “Mutlu Oyunlar, Mutlu Çocuklar” konulu konuşması ile açılış öncesinde vatandaşlarla buluşacak.

10 Nisan Salı Günü Saat 13.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde açılacak olan Kartepe İlçe Sergisinde ise İletişim Uzmanı Fatih Akbaba “İletişim Ailede Başlar” konulu semineri ile açılışa katılan vatandaşlarla buluşacak.

12 Nisan Perşembe Günü Saat 13.30’da Dilovası Kültür Merkezi’nde açılacak olan Dilovası ilçe Sergisi öncesinde ise Sosyolog Yazar, Yusuf Özkan Özburun, “Okul Evde Başlar” konulu seminerle açılışa katılan vatandaşların karşısına çıkacak.

17 Nisan Salı Günü Saat 13.30’da Karşıyaka Kültür Merkezinde açılacak olan Başiskele ilçe Sergisinde ise Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan “Bilinçli Aile” konulu seminerle açılış öncesi vatandaşlarla buluşacak.

19 Nisan Perşembe Günü Saat 10.30’da Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde açılacak olan Gebze İlçe Sergisinde ise Yazar Neyzen Hakan Mengüç “Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi” konulu semineri ile konuşma yapacak.

24 Nisan Salı Günü saat 13.30’da Gölcük Kongre Sarayında açılacak olan Gölcük ilçe Sergisi’nde ise Gazeteci Yazar Serdar Tuncer “Osmanlı’da ve İslamiyette Aile Yapısı” konulu söyleşisi ile açılış öncesi seminer verecek.

25 Nisan Çarşamba Günü saat 13.30’da Turan Güneş Kültür Merkezinde açılacak olan Kandıra İlçe Sergisinde ise Prof. Dr. Mustafa Karataş açılış öncesi “Hoşgörü ve Sabır” konulu seminer verecek.

2 Mayıs Çarşamba Günü Saat 13.30’da Karamürsel Kültür Merkezinde açılacak olan Karamürsel İlçe sergisi öncesinde ise Yazar Senai Demirci “Sabır ve Şükür” konulu konuşma yapacak.

Son olarak 8 Mayıs Salı Günü Saat 13.30’da Körfez Kültür Merkezinde açılacak olan Körfez İlçe Sergisinde ise Pedagog Gözde Erdoğan “Çocukta Okul ve Aile İlişkisi Nasıl Olmalı?” konulu seminer ile katılımcılar ile buluşacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.