DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“KOCAELİ BİR EĞİTİM ŞEHRİ OLMA NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ MESAFELE ALIYOR”

“KOCAELİ BİR EĞİTİM ŞEHRİ OLMA NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ MESAFELE ALIYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kocaeli Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüler Odası ile Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından ilimiz genelinde toplu taşıma araçlarını kullanan öğrencilere %28 indirimli ulaşım desteği sağlayacak, Toplu Taşıma Hizmetleri Geliştirme ve İyileştirme İşbirliği Protokol İmza Töreni”, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Antikkapı Restaurantta gerçekleştirilen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Ateş, Kocaeli Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve çok sayıda kişi katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmalarında; Bugün Büyükşehir Belediyemizin sosyal belediyecilik anlamında yürüttüğü çalışmalara ilişkin bir yeni protokolün imza töreninde bir aradayız. Kocaeli; Türkiye’nin önemli bir şehri. Kocaeli; Kocaeli Üniversitemiz ve Gebze Teknik Üniversitemizle 90 bini aşan öğrenci sayısıyla Türkiye’nin üniversite öğrencileri sayısı itibariyle en önemli illerinin başında geliyor. 90 bini aşan öğrenci sayısının daha sağlıklı bir ulaşım hizmeti alabilmesi, öğrencilerin ulaşım hizmetlerindeki maliyetlerinin daha alt seviyelerde tutulabilmesi anlamında Büyükşehir Belediyemiz, Rektörlüklerimiz ve Şoförler Odalarımızla işbirliği içerisinde bir protokol imzalayacağız ve bu protokol önemli katkılar sunacaktır. Kocaeli bir eğitim şehri olma noktasında da çok önemli mesafeler alıyor. Bu protokolün öğrencilerimiz ve şoför esnaflarımız için hayırlı olmasınıdileyen Vali Aksoy Büyükşehir Belediye Başkanı ve çalışma ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Toplu Taşıma Hizmetleri Geliştirme ve İyileştirme İşbirliği Protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzalanarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.