DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’da umutlar henüz bitmedi

Kocaelispor’da umutlar henüz bitmedi

Kocaelispor’un 3 topunun direkten döndüğü, bir golünün sayılmadığı Payas deplasmanındaki beklenmedik kaybı, Play-Off hedefine ciddi bir darbe vursa da, umutlar henüz bitmedi.

Son 7 maçtaki yüksek performansıyla, puan farkını 7’ye kadar indiren Kocaelispor taraftarını Play-Off için umutlandırmıştı. Kritik Payas deplasmanındaki olası bir galibiyet ilk 5 yolunu iyice açacaktı. Ancak evdeki hesap çarşıya oymadı. Hatay’daki beklenmedik yenilgi, son 8 haftaya girilirken Play-Off hedefine ciddi sekte vursa da, umutları bitirmedi. Yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlar puan farkına rağmen şansın devam ettiğini düşünüyorlar. Çorum Belediye maçıyla başlatılacak yeni bir seriyle Play-Off hedefi sonuna kadar zorlanacak, kovalanacak.

Şanssızlık maçın kaderini etkiledi
Yeşil-Siyahlı takım Payas Belediye deplasmanında özellikle ilk yarı iyi oynamasa da, ikinci yarı maçı çevirmek için elinden geleni yaptı. Biri maçın başında, ikisi son anlarda üç topu direkten dönen Kocaelispor’un 87’nci dakikada Burak Süleyman ile attığı nizami gol de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yardımcı hakem pozisyonda Hamza’ya bayrağı kaldırdı ancak Payaslı iki savunma oyuncusu ofsaydı bozuyordu. Hakem hatası ve direkten dönen toplardaki şanssızlık maçın kaderini etkiledi, ortaya istenmeyen sonuç çıktı.

Sınırdaki futbolcu sayısı beşe çıktı
Yeşil-Siyahlı ekipte Murat Başak ile Sefa geçtiğimiz günkü maçta bu sezonki 7’nci sarı kartlarını gördü. Karacabey maçında 4 sarı kart cezasından dolayı oynamayan isimler, sonrasında Arsin, Osmaniye ve son Payas maçlarını da sarı kartla geçirince sınıra geldiler. Yeşil-Siyahlı ekipte Burak Süleyman, Mehmet ve Hamza da üçer sarı kartla oynuyor. Böylece sınırdaki futbolcu sayısı beşe çıkmış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.