DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MAHALLELER BİRLEŞMEYECEK

MAHALLELER BİRLEŞMEYECEK

Başkan Saral merak edilen o konuyu açıkladı

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, geçtiğimiz yıllarda çok konuşulan Mahallelerin birleştirilmesi konusunda son durumu açıkladı. Başkan Saral, seçimlere yasal olarak 1 yıl kaldığı için süreden ötürü mahallelerin birleşmeyeceğini dile getirerek, vatandaşların merakını dindirdi. Başkan Saral, ayrıca Mahalle ve Köy Muhtarları toplantısının alınan karar neticesinde ayrı ayrı yapılacağını kamuoyuna duyurdu.

Süre yetersiz

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde çok konuşulan Mahallelerin birleştirilmesi konusunda basın açıklaması yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, süre yetersizliğinden ötürü bu kararın alınamayacağını belirterek, merak edilen konuyu açıkladı. Başkan Saral, açıklamasında, ‘Gölcük’te Mahallelerin birleşmesi konusu uzun zamandır merak ediliyordu. Şunu net söyleyebilirim ki Gölcük’te Mahalleler birleşmeyecek. Çünkü yasada seçimlere 1 yıl süre şartı var. Şu anda o süre aşıldı denilebilir. Bu yüzden mahalleler birleşmeyecek” dedi.

Mahalle ve Köy Muhtarları yeniden ayrı günlerde yapılacak

Başkan Saral, ayrıca her ayın ilk haftasında gerçekleştirilen Mahalle ve Köy Muhtarları toplantısının köy muhtarlarının isteği sebebiyle toplantıların yeniden ayrıldığını ifade etti. Başkan Saral, bundan sonra her ayın ilk Çarşamba günü Mahalle Muhtarları toplantısının olacağını, 2. Çarşamba günü ise Köy Muhtarları toplantısının yapılacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.