DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İLE İTTİFAK ÜLKEMİZ İÇİN GEREKLİ

MHP İLE İTTİFAK ÜLKEMİZ İÇİN GEREKLİ

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Çokuluslu saldırıya karşı, çokuluslu birliktelik sağlamalıyız”

Başkan Alp, toplantıda ülke gündemini değerlendirerek, şunları dile getirdi: “Türkiye çok uluslu saldırı altında, bu gerçek. Bunu hep birlikte görüyoruz. Bugün Afrin operasyonundan belli. Bizlerde çokuluslu saldırının içinde olduğu dönemde neden çokuluslu bir arada olamıyoruz. Bizim bundan başka çaremiz yok. Gerekçeleri de ortada ve açıktır. Türkiye büyüdü ve güçlendi. Türkiye büyüdükçe, saldırılar artıyor. Hızlı büyüyen ülke. Bizler her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında olan milletiz: Elimiz nereye uzarsa oraya uzatıyoruz. Türkiye’nin gönül coğrafyası çok geniş. O yüzden Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız Orta Asya’dan, Afrika’ya kadar mekik dokuyor. Küresel güç odaklarının bizi hapsetmeye çalıştıklarını açıkça görüyoruz. Bizler bu coğrafyada hesap yapanlara bu operasyonla en güzel şekilde karşılık verdik. Türkiye ayakta kaldıkça gönül coğrafyamız ayakta kalacaktır” dedi.

“Birilerinin bu milli ittifakı anlamalarını anlamıyoruz”

Alp, “15 Temmuz’dan bugüne kadar Türkiye’ye yapılan saldırılar hep aynı odakların yaptığı saldırılardır. Bizler aynı gemide olmak zorundayız. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’yle yapılan ittifak ülkemiz için gerekli ittifaktır. Bu saldırıları bertaraf etme adına bu ittifakı yapmak zorundayız. Birilerinin bu milli ittifakı anlamalarını anlamıyoruz. Geçmişte birilerinin kurduğu çatı adaylarına milletimiz ruhsat vermemişti, şimdi de vermeyecekti.”

“Seçim çalışmalarımızda 23 Mahalleyi bitirdik”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, son olarak şunları dile getirdi: “İl Kongremizi hep beraber yaptık. Mevcut başkanımız görevine devam ediyor, bu çerçevede yeni yürütme kurulunu da dün açıkladı. Geçmişte olduğu gibi bugünde yerel yönetimlerle yapılan çalışmalarla hizmetlerimize devam edecektir. Hayırlı olsun. Bizlerin teşkilat olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi hareket halindeyiz. 23 Mahallemizi bitirdik. Nasip olursa Mart sonuna kadar 30 mahalleyi bitiriyoruz. Daha sonra röntgeni çekip, gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki süreçte nasıl bir Gölcük görmek istiyorlarsa onu hayata geçireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.