DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

NECATİ ÇELİK’E SON TEKNOLOJİ EKOKARDİYOGRAFİ CİHAZI ALINDI

NECATİ ÇELİK’E SON TEKNOLOJİ EKOKARDİYOGRAFİ CİHAZI ALINDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor. Son teknoloji ürünü Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü aracılığıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kazandırılan Ekokardiyografi cihazı kullanılmaya başlanıldı.

Muayene başladı

Son teknoloji, canlı ve 2 boyutlu kalp görüntüleme özelliğine sahip, erişkin ve çocuk hastalara uyumlu, endoskopik görüntüleme sayesinde ileri teşhis imkânı sağlayan cihaz Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi Kardiyoloji polikliniğinde kurularak muayeneye başladı.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzman Doktor Alptuğ Tokatlı, “Özellikle kalbin görüntülenmesi için geliştirilen ekokardiyografi cihazı kardiyoloji uzmanı için olmazsa olmaz en önemli cihazıdır. Doğuştan olan ve sonradan oluşan pek çok kalp hastalığının teşhis ve tedavisinde kullanılan bu cihaz, hastalarımız için çok önemlidir. Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İsim: Fatma SEVİLGEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.