DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Otopark’ta çalışmalar sorunsuz devam ediyor

Otopark’ta çalışmalar sorunsuz devam ediyor

İlçemizde yaşanan otopark problemini büyük ölçüde rahatlatacak olan ve 91 araç kapasiteli ve ücretsiz olarak hizmet verecek olan otoparkta çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Yapılan otopark Gölcük’te yaşanan park sorununa önemli çare olacak

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 12. Sokak üzerine 91 araç kapasiteli açık otopark çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından istimlak edilen alanda yapılan çalışmalarla her geçen gün daha da ilerliyor. Yapılan otopark Gölcük’te yaşanan park sorununa önemli çare olacak.Vatandaşlar, “Yapılan otoparklar Gölcük’e önemli katkı sağlayacak. Artık cadde ve sokak araları araçlardan geçilemez hale geldi. Araç sürücüleri araçlarını otoparklara bırakırsa, Gölcük’te yaşanan bu sorun çözüme kavuşur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.