DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SAKARYA KARTEPE´YE MİSAFİR OLDU

SAKARYA KARTEPE´YE MİSAFİR OLDU

İZCİLİK VE ORYANTRİNG KULÜBÜ KETENCİLER GENÇLİK KAMPI’NDA

Kartepe Belediyesi’nin gençlere yönelik yatırımı kapsamında Ketenciler Mahallesi’nde hayata geçirdiği ‘Ketenciler Gençlik Kampı’ gençlerden büyük ilgi görüyor.

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile değerlendirdiği Ketenciler Gençlik Kampı, 10 bungalov ve 30 yatak kapasitesi ile gençlere yatılı kamp yapma imkanı da sunuyor.

SAKARYA İZCİLİK VE ORYANTRİNG KULÜBÜ KARTEPE’DE

Kartepe’de doğal yaşamı deneyimlemek isteyen Kartepe Belediyesi’ne talepte bulunan Sakarya Kredi Yurtlar Kurumu İzcilik ve Oryantring kulübü sporcuları Ketenciler Gençlik Kampı’nda keyifli bir hafta sonu geçirdi. Üç gün boyunca doğa içinde kamp yapan öğrenciler, doğa yürüyüşleri, voleybol, basketbol ve geleneksel Türk Okçuluğu gibi birçok sportif aktivite gerçekleştirdi. Oryantring çalışmalarını Kartepe Ataşehir mahallesinde gerçekleştiren kulüp, kamp sonunda duydukları memnuniyeti belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e ve Kartepe Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.