DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEVİM AYDIN MÜDÜR OLDU

SEVİM AYDIN MÜDÜR OLDU
18.03.2018
1.572
A+
A-

Dünya Göz Hastanesi’nde

SEVİM AYDIN MÜDÜR OLDU

Kuruluşundan itibaren Dünya Göz İzmit Hastanesi’nde çalışan son 4 yıldır müdür yardımcısı olarak görev yapan Sevim Aydın, hastane müdürü görevine getirildi.

2003 yılından beri görevini başarıyla sürdürüyor

2003 yılından bu yana sağlık sektöründe görev yapan Aydın, 2008 yılından bu yana da Dünya Göz İzmit Hastanesi’nde görev yapıyor. Müdür Yardımcısı iken başarılı performansı nedeniyle Hastane Müdürlüğüne getirilen Aydın, 1982 İzmit doğumlu. İzmit Atılım Lisesi’ni bitiren Aydın, Afyon Kocatepe Üniversitesi mezunu. Evli ve 1 çocuk annesi.

DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için göz sağlığı hizmeti veriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve  1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 25 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik medikal kadrosu, 2500’e yakın personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi.

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet vermektedir.  Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2018’de İzmir’deki yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık 96 bin hastaya hizmet veriyor.

MİSYONUMUZ

Toplumun her kesimine en yüksek standartlarda göz sağlığı hizmeti sunmak üzere dünyada kabul görmüş son teknoloji ve güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini branşlarında yetkin ve uzman kadromuzla yurt içi ve yurt dışı hastanelerimizde uygulamak.

VİZYONUMUZ

Türkiye’de ve yurt dışında, kalite standartlarımızı daima yükselterek; göz sağlığı alanında uzmanlığımızı ve memnuniyet odaklı olma özelliğimizi korumak, marka bilinirliğimizi arttırmak ve yapacağımız bilimsel çalışma-araştırmalar ile global itibar ve referans merkezi olmak.

DEĞERLERİMİZ

Saygı: Toplumun farklı kesimlerinden olan tüm hastalarımıza saygılı bir şekilde ve eşit standartta hizmet vermek.

Duyarlılık: Hasta ve hasta yakınlarına duyarlılık ve empati ile yaklaşarak, en iyi hizmeti sunmak.

Güven: Profesyonellik, etik anlayışı ve bireysel sorumlulukların getirdiği yüksek standartlara bağlı kalarak, hastalarımızın bize duydukları güvene her zaman layık olmak.

Ekip Çalışması: Tüm çalışanların kuruma katkılarını ve yarattıkları değeri önemsemek.

Mükemmellik: Tüm ekibin özenli çalışmaları ve katkılarıyla yüksek kalitede hizmet sunarak en iyi sonucu elde etmek.

Yenilik: Kurumumuzdan hizmet alan tüm bireylerin yaşam kalitelerini, ekibimizin yaratıcı fikirleri ve yetenekleriyle daha üst düzeye taşıyarak, yenilikçi anlayışımızın devamlılığını sağlamak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.