DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sokak köpekleri soğuk havalarda zorlanıyor

Sokak köpekleri soğuk havalarda zorlanıyor

İlçemizin önemli sorunlarından biri olan sokak köpekleri soğuk kış günlerinde oldukça zorlanıyor. Birçok sokak köpeği birçok cadde ve sokakta bir yerlere sığınarak, soğuktan kendini koruyor.

Soğuk olumsuz etkiliyor

Gölcük’ün en büyük sorunlarından birisi olan sokak köpekleri soğuk kış şartlarında oldukça zorlanıyor. Birçok cadde ve sokakta çete halinde gezen sokak köpekleri bazı vatandaşları tedirgin ediyor. Duyarlı vatandaşlar ve esnaflar dükkan ve evlerinin önüne yemek ve su bırakarak sokaktaki dostlarımıza destek oluyorlar. Son günlerde ani düşen hava sıcaklıkları sokak köpeklerini ve diğer hayvanları olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar, soğuk kış günlerinde sokaktaki dostlarımızı ölüme terk etmememiz gerektiğini ifade ederlerken, evlerin ve dükkanların önüne yemek ve su bırakılmasının sokak hayvanlarını çok mutlu edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.