DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Tahsil yapan öğrenciler yararına açılan kermes yoğun ilgi görüyor

Tahsil yapan öğrenciler yararına açılan kermes yoğun ilgi görüyor

Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği bu sene 8. Sini düzenlediği hayır kermesine Gölcük Halkı yoğun ilgi gösterdi. Cumartesi gününe kadar açık olacak kermeste gıda, ev tekstili ve özellikle çeyizlik ürünler büyük ilgi görüyor.

Gölcük’te uzun yıllardır düzenlediği kermesler ile tahsil yapan öğrencilere burs sağlayan Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği bu sene Cumhuriyet Kafe’de 8.’sini düzenlediği hayır kermesi ile büyük beğeni topladı. Kermes açıldığı günden beri Gölcük Halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Cumartesi gününe kadar açık olacak kermeste kredi kartı işe alış veriş imkanı olması ayrıca vatandaşları memnun ediyor.

Köle, “Kermesimiz ilk gününden beri yoğun ilgi gördü ve çok güzel satışlarımızı yaptık”

İlçemizde bu sene 8.’si açılan Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği hayır kermesi bu sene de yoğun ilgi gördü. Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Asım Köle bu sene düzenlemiş oldukları kermes hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Köle, “ Bu sene 8.’sini düzenlediğimiz geleneksel hayır kermesimiz yoğun ilgi gördü. Her sene olduğu gibi bu senede kermeste en çok hanım kardeşlerimiz emek verdi. Kermes için 5-6 ay gibi bir süre bu kermes için hazırlanıyorlar. Kermesimiz ilk gününden beri yoğun ilgi gördü ve çok güzel satışlarımızı yaptık. Gölcük’te bizi yakından takip eden bir kitlemiz var ve kermesimizi bekliyorlar. Özellikle çeyiz hazırlığında olan genç kızlarımız ve aileleri kermesimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz hayır işi yaptığımız için kermesimizi açmadan önce piyasa ve diğer kermesleri araştırarak en uygun fiyatları vermeye özen gösteriyoruz. Sağ olsun Gölcük Halkı’da bizi konuda yalnız bırakmıyor. Kermesimizde Kredi Kartına taksit imkanı sağlamamız ayrıca vatandaşları oldukça memnun ediyor. Kermesimiz Cumartesi gününe kadar açık olacak. Kermesin sonunda ürünlerin bir çoğu satılmış oluyor. Cumhuriyet Kafe yıkılacağı için önümüzde ki sene kermesimizi nerede düzenleyeceğimize daha karar vermedik. ” dedi.

Gıda kermesi yoğun ilgi görüyor

Kermeslerinde ayrıca gıda üzerinde satış yaptıklarını belirte Köle, “ Cumhuriyet parkı üstünde düzenlediğimiz kermeste ev tekstili ve çeyiz ürünlerinin yanı sıra gıda üzerine de satışımız yoğun ilgi görüyor. Yine bayan kardeşlerimiz kendi elleriyle yaptıkları baklava, börek, kek, pasta, turşu ve konserve ürünlerini satışa sunuyorlar. Gölcük Halkı gıda reyonumuza da yoğun ilgi gösteriyor. Kendi kestiğimiz hayvanların etlerinden imal ettiğimiz döner ve köftemiz oldukça beğenildi ve gönül rahatlığıyla tüketilebileceğini belirtmek isterim. Gölcük Halkı’na  kermesimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.