DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TİRESPOR’A 2-1 YENİLDİK

TİRESPOR’A 2-1 YENİLDİK
18.03.2018
1.080
A+
A-

Gölcükspor İzmir’den eli boş döndü  

TİRESPOR’A 2-1 YENİLDİK

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor Cumartesi günü İzmir deplasmanında 1922 Tire takımıyla karşılaştı. Kırmızı Siyahlılar mutlak kazanmak zorunda olduğu maçı 2-1 kaybederek, Play Off yolunda yara aldı.

İzmir deplasmanında Tire 1922 takımıyla karşılaşan Gölcükspor maçının ilk yarısı Sefa Durmuş ve Murat Can Koçak’ın attığı karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Maçın 78. Dakikasında oyuna sonradan giren Sergen, attığı golle maçın skorunu 2-1 olarak tescil etti. Gölcükspor, ligin 28. Hafta maçında 25 Mart Pazar günü kendi evinde, şampiyonluğu kovalayan Diyarbekirspor’u konuk edecek

3 EKSİK GÖLCÜKSPOR’U OLUMSUZ ETKİLEDİ

İzmir Tire 4 Eylül Stadı’nda Tire 1922 Spor ile karşılaşan Gölcükspor, bu maça 2’si forvet olmak üzere çok önemli 3 eksik oyuncusundan yoksun çıktı. Kırmızı-Siyahlılar maça, sakat olan forvet oyuncuları, Beke Bıyık ve Oktay Balcı ile kart cezalısı olan defans oyuncusu İbrahim Demirer’den yoksun bir kadro ile çıktı. Oldukça güzel bir hava ve güzel bir zeminde oynanan maça ev sahibi Tire deyim yerindeyse maça 1-0 yenik başladı. Maçın 3. Dakikasında gelişen Tirespor atağında, Sefa Durmuş, attığı golle kalecimiz Sercan’ı avlayarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra silkelenen Gölcükspor, aradığı golü maçın 19. Dakikasında genç oyuncusu Murat Can Koçak ile buldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Maçın 2. Yarısına ev sahibi Tirespor, oyuna Ufuk’un yerine Tolunay’ı alarak başladı. Ancak, ev sahibinin bu hamlesi oyuna pek fazla etki etmedi. İki takım oyuncularının vasatı aşmadığı maçta, forvet oyuncuları gol pozisyonu üretmekte oldukça sıkıntı yaşadı. 2 takımında mutlak kazanmak zorunda olduğu maçın 2. Yarısı, ilk yarıya nazaran oldukça kısır geçti. Gölcükspor teknik direktörü Kayhan Çubuklu, oyunun gidişatını değiştirmek için, oyundan Furkan Özyapı’yı alarak sahaya Ahmet Özer’i alsa da bu hamla, skora etki etmedi. Ancak rakip takımın teknik heyeti, yaptığı hamle ile maçın skorunu kendi lehlerine çevirmesini bildi. Maçın 78. Dakikasında, oyuna sonradan giren Sergen, attığı golle maçın skorunu 2-1 olarak tescil etti. Bu mağlubiyet ile Gölcükspor, Play-Off hattından bir adım daha uzaklaştı. Gölcükspor, ligin 28. Hafta maçında 24 Mart Cumartesi günü kendi evinde, şampiyonluğu kovalayan Diyarbekirspor’u konuk edecek.

TİRE 1922 SPOR: 2 – GÖLCÜKSPOR: 1

STAT: Tire 4 Eylül Stadı

HAKEMLER: Ömer Şivka **, Erdinç Zengi **, Şafak Nalbantoğlu **

TİRE 1922 SPOR: Fatih Gülmez **, Ufuk Arslan * (Dk. 46 Tolunay Yurtseven *), Erdinç Karakaş **, Nihat Yılmaz **, Sefa Durmuş **, Gökhan Erdöl **, Ersin Aslantoğ **, Hasan Akdemir **, Kemal Samet Özen **, Mümin Talip Pazarlı * (Dk. 65 Sergen Yakupçebioğlu **), Güner Oktay **.

GÖLCÜKSPOR:  Sercan Yılmaz **, Furkan Sakı * (Dk. 70 Erdem Güner *), Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Ahmet Kutluer **, Ömer Faruk Boz **, Furkan Özyapı ** (Dk. 63 Ahmet Özer *), Cenk Cengiz **, Murat Can Koçak ** (Dk. 80 Emre Kart *), Sedat Cengiz **.

GOLLER: Sefa Durmuş (Dk. 3), Murat Can Koçak (Dk. 19), Sergen Yakupçebioğlu (Dk. 78)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.