DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Torunlar, dede ve nineleriyle tiyatroda

Torunlar, dede ve nineleriyle tiyatroda

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında dede, nine ve torunları için “Bir Hilal Uğruna Ya Rab” adlı tiyatro oyunu sergilendi

Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e her yaştan kesimi kapsayan örnek projeleriyle vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Bu doğrultuda Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle dede, nine ve torunların katıldığı anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte “Bir Hilal Uğruna Ya Rab” adlı tiyatro oyunu hep birlikte izlendi. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Dedem Ninem ve Ben Projesi” konseptiyle gerçekleştirdiği anlamlı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Arslan da hazır bulundu. İzmit Uluslararası Gençlik Merkezi Salonu’nda sergilen ve Çanakkale Savaşı’ndaki gerçek hikayelerden oluşan oyunda, duygusal anlar yaşandı.

İLK DEFA TİYATRODALAR

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında gerçekleştirilen tiyatro oyununu Dede, Nine ve Torunlar beraber izledi. İlk defa tiyatroya gelenlerin olduğu grupta dedeler, nineler ve torunlar salondan kendileri için hazırlanan hercai menekşeler, tohumlu kurşun kalemler ve kumbaralardan oluşan paketler hediye edildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne etkinlikten dolayı, memnuniyetlerini dile getirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.