DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE DEFTERDAR VE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ

VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE DEFTERDAR VE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ

Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut, Vergi Haftası nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy’u   ziyaret ettiler.

Defterdar Dursun Ali Özel, Vali Hüseyin Aksoy’a her yıl olduğu gibi bu yılda Şubat ayının son haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Hafta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, verginin kutsal olduğunu ve ödenen vergiler ile ülkemizin daha da gelişeceği gerçeğini vurgulayarak. Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut’’un ve tüm çalışanların Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.