DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YAZA GÖZ KAMAŞTIRACAK

YAZA GÖZ KAMAŞTIRACAK

Kavaklı sahilinde çalışmalar devam ediyor

İlçemizin körfeze açılan yüzü olan Kavaklı Sahilinde düzenleme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. 2 bin 500 Metre uzunluğu ile Körfezin en uzun sahil şeridine sahip olan Kavaklı Sahilinde yapılan çalışmaların sonrasında Kavaklı Sahili adeta göz kamaştıracak.

Parke taşların yerine dekoratif beton dökülüyor

Kavaklı Sahilinde kış aylarının başlaması ile start verilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar büyük bir titizlik yapılıyor. Baştan aşağıya yenilenecek olan Kavaklı Sahilinde oldukça eskimiş olan banklar söküldü. Zeminde bulunan parke taşları sökülüyor ve dekoratif beton ile daha sağlam yürüyüş parkurları hazırlanıyor.

Vatandaşlar, “Daha kullanışlı ve modern bir sahili Gölcük halkı uzun zamandır bekliyordu”

Aralıksız çalışmalara devam eden ekipler son olarak Kavaklı Sahili’nde bulunan Anfi Tiyatro Alanına beton atıldı. Atılan beton dekoratif desenler ile daha estetik bir görüntüye sahip oluyor. Çalışmalar belirli aralıklara bütün Kavaklı Sahili boyunca devam edecek. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlar, “ Kavaklı Sahili’nde gerçekleştirilen çalışmalar bizleri oldukça mutlu ediyor. Havaların en ufak ısınması ile Kavaklı Sahili cıvıl cıvıl oldu. Yaz aylarında bu hareketlilik daha da artacaktır. Bu nedenle sahilde bu tür çalışmalar olması bizleri mutlu ediyor.  Daha kullanışlı ve modern bir sahili Gölcük halkı uzun zamandır bekliyordu ve bu sene bu beklentimizi fazlasıyla alacağız gibi gözüküyor” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.