DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

19 MAYIS CADDESİ ÇOK HAREKETSİZ

19 MAYIS CADDESİ ÇOK HAREKETSİZ
06.04.2018
957
A+
A-

Aktürk Nalbur İşletmecisi Orhan Aktürk,

19 MAYIS CADDESİ ÇOK HAREKETSİZ

Aktürk Nalbur ilçemizde 19 Mayıs Caddesi No: 104 / B adresinde 18 yıldır hizmet veriyor. Orhan Aktürk tarafından işletilen Aktürk Nalbur malzemelerinin satışının yanı sıra tesisat işi de yaptıklarını dile getirdi.

‘’Belediyenin bu bölge için çalışmalar yaparak hareketlendirilmesini istiyoruz’’

Orhan Aktürk yaptığı açıklamada, ‘’İşlerimin hareketlenmesi için en az 1 ay daha bir sürem var. Eskiden sobalar kalkar kalkmaz bütün ev badana yapılırdı. Şimdi evlerin çoğunda da doğalgaz olduğu için yapılan badana 3 senede bir yapılır oldu. Tabi bu da bizim işlerimizi engelledi. İzmit’te bulunan büyük AVM’ler ve mağazalar bizim gibi küçük esnafları çok etkiliyor. Fiyatları bizden uygun olmadığı halde insanlar da oluşan bu algıdan dolayı bizlerden alışveriş değil de büyük mağazalardan alışveriş yapıyorlar. Bakıldığı zaman o mağazalardan daha uygun satış yapıyoruz. 19 Mayıs Caddesinin bu kısmı çok hareketsiz. Bu nedenle Belediyenin bu bölge için çalışmalar yaparak hareketlendirilmesini istiyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.