DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

19 NİSAN’DA KAPILARINI İZMİR’ DE AÇIYOR.

19 NİSAN’DA KAPILARINI İZMİR’ DE AÇIYOR.

OTOBÜS ENDÜSTRİSİNİN DÜNYA ÇAPINDAKİ DEV FUARI BUSWORLD FUARI

Otobüs endüstrisinde dünyanın en saygın ve en yüksek ticaret potansiyelli fuarı olarak Belçika, Hindistan, Rusya, Uzak Doğu , Latin Amerika da düzenlenen Busworld Fuarlarının Türkiye ayağı BUSWORLD TURKEY bu yıl HKF Fuarcılık, Busworld International ,Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF)  organizasyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile  19-21 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de  gerçekleşiyor.  21.000m2 lik alanda 3 gün sürecek fuar 150 firma, 300 den fazla marka ve 25.000 i aşan ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Fuara bu yıl, alım heyeti çalışmaları kapsamında bu yıl Doğu Avrupa, Türkî Cumhuriyetler, Orta Doğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda potansiyel alıcıdan oluşan yabancı alım heyetleri fuarı ziyaret ederek ve birebir görüşmeler yapacaklar. Aynı zamanda Azerbaycan, Gürcistan, Litvanya, İran, Filistin, Rusya Ulaştırma Bakanlıklarının Daire Başkanları ve İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Edirne, Şanlıurfa, Kocaeli, Adana, Aydın, Balıkesir, Denizli, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Eskişehir, Malatya Belediyeleri Ulaştırma Daire Başkanları, IETT, ESHOT, Kayseri Ulaşım A.Ş. yetkilileri,  19-21 Nisan tarihleri arasında, sektördeki son yenilikleri takip etmek ve görüşmeler yapmak üzere fuarı ziyarete geliyor.

BUSWORLD TURKEY Fuarı, Otobüs endüstrisindeki son gelişmelerin takip edildiği önemli bir ticaret merkezi olmasının yanı sıra, bu yıl BUSWORLD AKADEMİ tarafından19 Nisan Perşembe ve 20 Nisan Cuma günleri HALL B Seminer Salonu’nda organize edilen “Otobüs Endüstrisinin Geleceği”  konulu konferansa   ve T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından 20 Nisan Cuma günü C Seminer Salonu’nda düzenlenecek “Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi” bilgilendirme seminerine de ev sahipliği yapacak.

20 ülkeden 50’den fazla uluslararası basın mensubu davetli olarak İzmir’de bulunacaklar.

Busworld Turkey hakkında:

1971 yılında Belçika Kortrijk’te ilk kez düzenlenen Busworld Fuarı, yıllar içerisinde otobüs sektörünün en eski ve en saygın ihtisas fuarı olarak uluslararası bilinirliğe sahip olmayı başardı. Bununla birlikte 2004 yılında Türk fuar organizatörü HKF Fuarcılık A.Ş. ile birlikte düzenlenmeye başlanan Busworld Turkey Fuarı, uluslararası ihtisas fuarcılığının en önemli fuarları arasında söz sahibi olmanın yanı sıra, UFI Onaylı Fuar sertifikasına sahip BUSWORLD TURKEY, dünya standartlarında kaliteli uluslararası ihtisas fuarları arasında yer alıyor.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.