DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

23 Nisan Kupası Yelken Yarışları bu sene Kavaklı Sahili’nde gerçekleşti

23 Nisan Kupası Yelken Yarışları bu sene Kavaklı Sahili’nde gerçekleşti

23 Nisan Kupası Yelken Yarışları bu sene Kavaklı Sahili’nde gerçekleşti

Gölcük Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Kocaeli İl Temsilciliği ve Gölcük Yelken Kulübü işbirliği ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kupası Yelken Yarışları bu sene Kavaklı Sahili’nde gerçekleşti.

8 kulüpten 100 sporcu katıldı

21-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen yarışlara Kocaeli genelinde bulunan 8 kulüpten 100 sporcu katıldı. Yarışlara katılan Kulüpler; Gölcük Yelken Kulübü, İzmit Yelken Kulübü, Derince Yelken Kulübü, Yarımca Yelken Kulübü, Bayramoğlu Yelken Kulübü, Çayırova Şişecam Yelken Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü ve Kaytazdere Yelken Kulübü katıldı.

Yarışlarda sporcuları yalnız bırakmadılar

Geçtiğimiz Cumartesi günü Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in start vermesiyle başlayan ve başhakemliğini Ufuk Metin’in yaptığı bu anlamlı yarışta sporcuları Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Gölcük Belediyesi Spor Müdürü Salim Tekeş, Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Harun Gökden, Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci, diğer yelken kulüplerinin başkanları ve veliler yalnız bırakmadı.

Ellibeş, “Gölcük Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız”

Böyle anlamlı bir yarışa ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Gölcük Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanında olmuşuzdur. Bu sene ilçemiz sporcuları bizi çok gururlandırdılar. Bu anlamda Gölcük Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanındayız. Bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kupası Yelken Yarışları için burada toplandık. Yarışa katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Cebeci, “Yelken sporu her geçen gün daha da yıldızı parlayan bir spor dalı olmaya başladı”

Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci, “ Bu sene ilk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kupası Yelken Yarışları’na Gölcük Yelken Kulübü olarak ev sahipliği yapıyoruz. Bu konuda Gölcük Belediyesi’nin bize çok büyük destekleri oldu. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Yelken sporu her geçen gün daha da yıldızı parlayan bir spor dalı olmaya başladı. Katılım olarak bakıldığı zaman geçen seneye oranla en az iki katı bir artış söz konusu. Tabi bu artış bizleri mutlu ediyor. Sporcularımız çok heyecanlılar, umarız güzel bir yarış olur” dedi.

Altıntaş, “Bizim amacımız çocukların spor alanında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “ Bu sene Gölcük Belediyesi ve Yelken Kulübümüzün ortak bir çalışması ile yarışlar Kavaklı Sahili’nde gerçekleşiyor. Kocaeli genelinden 8 kulüp bu yarışa katıldı. Tabi bu yoğun katılım bizleri sevindiriyor. Gölcük Belediyesi, Gençlik Spor Müdürlüğü, Gölcük Yelken Kulübü çocukları denizciliğe alıştırma anlamında çok güzel bir çalışma içerisindeler. İnşallah gelecekte daha güzel faaliyetlere imza atacağız. Gölcük spor alanında farklı olduğunu göstermiş oldu. Bu sene farklı alanlarda sporcularımız çok güzel başarılara imza attılar. Futsal takımımız Dünya 2. Olarak adımızı tüm Dünya’ya duyurdu. Gölcük Belediyesi spor ile ilgilenen tüm gençlerimize çok güzel imkânlar sunuyor. Bizim amacımız çocukların spor alanında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak. Sağlıklı bir neslin gelmesini sağlamak bizim görevlerimizin arasında. Bu konuda Belediyemiz, Gençlik Spor Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz çok iyi bir koordinasyon içinde çalışıyorlar. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.