DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

5 günde 250 kişi kayıt yaptırdı

5 günde 250 kişi kayıt yaptırdı
21.04.2018
994
A+
A-

Başiskele Belediyesi’nin yaklaşık bir hafta önce açılışını gerçekleştirdiği Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi mahalle gençlerinin ilgi odağı oldu. Bu ilgi ve alaka Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın gerçekleştirdiği yatırımların ne kadar yerinde ve doğru bir karar olduğunun göstergesi. Daha açılışı yeni yapılan spor merkezine 5 günde 250 kişi üye oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu gençlerin modern spor aletleriyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde spor yapmalarına olanak sağlayan 5. Gençlik Merkezi Başiskele Serdar Mahallesi’nde açılmıştı. Kılavuz gençlik modelinin uygulandığı gençlik ve spor merkezlerinin sadece spor yapılacak bir mekân olmadığının altını çizen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu merkezlerde aynı zamanda gençlerin birbiri ile olan kardeşlik bağlarının güçleneceğini, öz değerlerine milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençliğin yetişeceğini vurguluyor.

Toplumun örnek ve öncü gençlerinin yetişeceği yeni gençlik merkezleri Başiskele’de yaygınlaşırken en yeni açılan Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi’nde deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor. Şimdi sırada yapımının tamamlanması beklenen Altınkent Mahallesi Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi ile Yeşilyurt Mahallesi Bayan Spor Merkezi ile Yaylacık Mahallesi Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi var.

.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.