DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AFRİN’DE KAHRAMANCA MÜCADELE EDEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE DESTEK AMACIYLA HAZIRLANAN YARDIM TIRI, SAYIN VALİMİZİN KATILIMLARIYLA UĞURLANDI.

AFRİN’DE KAHRAMANCA MÜCADELE EDEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE DESTEK AMACIYLA HAZIRLANAN YARDIM TIRI, SAYIN VALİMİZİN  KATILIMLARIYLA  UĞURLANDI.

Kocaeli Valiliği organizasyonu, Hatay Valiliğinin aracılığı ve ilimizdeki iş dünyası, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Kooperatiflerin katkılarıyla Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan silahlı kuvvetlerimize destek olmak amacıyla hazırlanan Destek Tırı, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla uğurlandı.

Programa; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Müftüsü Yusuf Doğan, kooperatif başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy programda yaptığı konuşmalarında; “Türkiye Cumhuriyetinin sınır ötesinde Türkiye’yi tehdit eden terör odaklarına karşı yürüttüğü Afrin operasyonu çerçevesinde orada kahramanca mücadele eden silahlı kuvvetlerimize destek amacıyla Kocaelimiz de iş dünyamızın, Sanayi ve Ticaret Odalarımızın ve kooperatiflerimizin de katkılarıyla bir tır dolusu yardım malzemesi hazırlanarak bugün yola çıkarılacaktır. Kocaeli Valiliğimiz koordinasyonunda, Hatay Valiliği aracılığıyla orada silahlı kuvvetlerimize iletilmek üzere bugün itibariyle tırımız yola çıkacak. Türkiye Cumhuriyetinin bu zor süreç içerisinde vatandaşların dayanışma anlayışı içerisinde bir destek oluşturması oldukça önemli ve anlamlıdır. Bu konuda katkılarını ortaya koyan Kocaeli halkına, odalarımıza ve kooperatiflerimize teşekkür ediyorum. Bu maddi ihtiyaçların karşılanmasının ötesinde dayanışma ruhunun ortaya konması bakımından çok anlamlıdır. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Bu mücadeleyi gerçekleştiren silahlı kuvvetlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diyen Sayın Valimizin konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı dualarla Afrin’e ulaştırılmak üzere Silahlı Kuvvetlerimize Destek Tırı  ilimizden Hatay’a  uğurlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.