DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AFŞİN ŞENEMRE’YE ZİYARET

AFŞİN ŞENEMRE’YE ZİYARET

Şirin Optik İşletmecisi Faruk Gür’den

AFŞİN ŞENEMRE’YE ZİYARET

Geçtiğimiz gün gazetemiz Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Afşin Şenemre’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl açılan ve açılması ile birlikte Gölcük’te kısa sürede marka haline gelen Şirin Optik İşletmecisi Faruk Gür, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Afşin Şenemre’yi makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Faruk Gür Şunları dile getirdi.

GÜR “AMİRAL GEMİSİNİN YÖNETİMİNE GEÇTİNİZ, HAYIRLI OLSUN”

Gölcük Haber Gazetesi Gölcük’ün amiral gemisi, sizde bu geminin başına geçtiniz. Bu mesleğin duayeni Nurettin Şenemre’den mesleğin en ince ayrıntısını öğrenmeniz sizler için büyük bir şans. Her ne kadar artık kalite düşse de kalitenin düşmeyen tek adresi Gölcük Haber Gazetesinde ekip arkadaşlarınız ile birlikte en doğru haberleri ilçe de ki dinamizmi de göz önünde bulundurarak okuyucularınız ile paylaşmaya devam edecekseniz. Çıkmış olduğunuz bu zor yolda başarılı olacağına inancım sonsuz Allah utandırmasın diyor, ekip arkadaşlarınızla birlikte size başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.