DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Aşiyan’da birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Aşiyan’da birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Aşiyan’da birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İdris Alp başkanlığında, İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Taşdelen, parti yöneticileri, Başkan Mehmet Ellibeş ve geçmiş dönem de ilçe başkanlığı ve parti yöneticiliği yapmış isimlerinde katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçim var açıklaması sonrasında AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatları, İdris Alp başkanlığında hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Geçtiğimiz akşamda birlik, beraberliği pekiştirmek seçim çalışmalarına tüm isimlerin katkı sunması için bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ilçe eski başkanları Mevlüt Demir ve Sedat Yücel’de katılırken, ayrıca parti eski yöneticilere de hazır bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te toplantıya katılıp bir de konuşma yaptı.

Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım

İlçe Başkanı İdris Alp bu önemli toplantı da yaptığı konuşmada, “Türkiye 24 Haziran’da tarihinin en önemli seçimine gidiyor. Bu bir yokoluş, varoluş seçimi olacak. Bizler AK Parti olarak bunun bilinci ile hareket etmeliyiz. Ben inanıyorum ki,  2001’de kurulan partimizin ruhuyla aynı heyecan ve enerjiyle yine seçime hazır olduğumuzu, 16 yıl geçmesine rağmen bu ülke için, milletimiz için çalışma arzumuzun artarak devam ettiğini, bu toplantımızdaki birlik ve beraberlik göstergesidir. Seçimler bizim bayramımızdır. 24 Haziran’da da 16 yıldır, 12 seçimdir tarih yazan AK Parti teşkilatları olarak yeniden tarih yazacağız, destan yazacağız, yine bu partinin önünde zafer kutlamasını yapacağız, sevinç gözyaşlarınızı beraber dökeceğiz. Bu noktadaki inancım tamdır. Sizlerin fikirleri  doğrultusunda 24 Haziran seçimleri öncesinde hep birlikte yol haritamızı çizeceğiz. Seçimler ülkemize, vatanımıza, partimize ve bizlere hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başarı sırrımız çok çalışmak

Alp’in konuşmasını sonrasında Başkan Ellibeş’te partililere seslendi. “Gölcük’te, Kocaeli’de ve ülkemizde zaferden zafere hep birlikte koştuk. 16 yılda nice seçimleri hep birlikte kazandık. Bu zaferlerin arkasında yatan neden birlik ve beraberliğimizdir. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bizim önümüze kimse geçemez. Yeni seçim tarihi açıklandığı andan itibaren aynı heyecanı ve kazanma azmini tüm teşkilat mensuplarında görmek beni ziyadesi ile memnun etti. 24 Haziran içinde her zaman ki gibi çok çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle seçim çalışmalarında her birinize ayrı ayrı başarılar diliyor, hep birlikte yeni zaferlerle yolumuza devam edeceğiz inancıyla sözlerimi noktalıyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında toplantı karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.