DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK PARTİ GÖLCÜK’TE SKM İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AK PARTİ GÖLCÜK’TE SKM İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklaması sonrasında AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. İlk toplantı İdris Alp başkanlığında gerçekleşirken, İl Teşkilat Başkanı Orhan Barış, SKM’de görev alan partililer hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklaması sonrasında AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

İŞTE AK PARTİ GÖLCÜK’ÜN SKM’Sİ

Seçim Koordinasyon Merkezi’de kurulurken, ilk toplantısı yapıldı. Toplantı AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp başkanlığında yapılırken, İl Teşkilat Başkanı Orhan Barış,

Gölcük AK Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Serkan Ateş,

SKM Başkan Yardımcısı Hüseyin Şişman,

SKM İlçe Program Sorumlu Çetin Seymen,

SKM İlçe Tanıtım Medya Sorumlusu Mustafa Gürdal,

SKM İlçe Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu Özge Yakupoğlu,

SKM İlçe Mali İşler Sorumlusu Gürsel Dursun,

SKM İlçe Sekreterya ve Bilgi İşlem Sorumlusu Tarık Karayel hazır bulundular.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken’de toplantı ya katıldılar.

“BÜYÜK ZAFERİMİZİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”

İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 18 Nisan Çarşamba günü 24 Haziran seçimlerinin tarihini açıkladığı anda biz teşkilat olarak Kavaklı’da halkımızla birlikteydik. Bunu hep dile getiriyorum, AK Parti seçimden seçime çalışan bir parti değildir. Her zaman halkımızla birlikteyiz, onların dertleriyle dertleniyor, sevinçleriyle seviniyoruz. Zaten 16 yıldır, 12 seçimdir gördüğümüz destekte bunun göstergesidir. Bu noktada bugün de 24 Haziran seçimleri için Seçim Koordinasyon Merkezimizi kurmuş, çalışmalara da başlamış bulunuyoruz. Ben inanıyorum ki, AK Parti A’dan Z’ye tüm gönül verenleri, teşkilatlarıyla, 24 Haziran akşamı da büyük zaferini hep birlikte kutlayacak ve ülkemiz emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümeye devam edecektir. Tüm arkadaşlarıma seçim sürecinde gösterecekleri fedakarlıklardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.