DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE’DE YAŞAMAK AYRICALIKTIR

BAŞİSKELE’DE YAŞAMAK AYRICALIKTIR

Başiskele Belediyesi Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nde spora katılan bayanlara yönelik düzenlenen ilçe içi gezi programlarının ilki Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde spora katılan kursiyerlere yönelik düzenlendi.

Farklı projeler, alt ve üst yapı hizmetleri, nitelikli sosyal alanlar, genç yaşlı her kesime yönelik yapılan sosyal, kültürel, eğitim ve sportif hizmetlerle takip edilen bir ilçe konuma gelen Başiskele’de yaşayanlar çok şanslı. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin görüldüğü Başiskele’de ev hanımlarından öğrencilere, gençlere ve emeklilere yönelik birçok hizmet Semt Konakları ile bay ve bayan spor merkezleri çatısı altında sunuluyor. Bu merkezlerden ücretsiz faydalanan üyelere yönelik ayrıca gezi programları da düzenleniyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Semt Konakları ve Gençlik ve Spor Merkezlerine üye olanlara yönelik vaat ettiği gezi programları sırasıyla gerçekleşiyor. İl dışı ve ilçe içi yapılan gezi programlarının bir yenisi Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin kursiyerlerine yönelik oldu. Gün boyunca ilçede gezen bayan kursiyerler Başkan Hüseyin Ayaz’ın kendi mahallelerinde ve ilçe genelinde hayata geçirdiği yatırımları yerinde incelediler. Başiskele’de yaşamanın gerçekten ayrıcalık olduğunu belirten bayanlar hayranlıklarını gizleyemediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.