DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Bulut, Şampiyonları Kutladı

Başkan Bulut, Şampiyonları Kutladı

Türkiye Şampiyonu Oldular

Mart ayı içerisinde Amasya’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Yıldızlar Gençler ve Büyükler Güreş Şampiyonası’nda mücadele veren Derince Sağırlar Spor Kulübü, serbest stilde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonluğuna ulaşmıştı. Amasya’daki mücadelelerinde takım halinde 2 altın, 3 gümüş ve 9 bronz madalya kazanarak Türkiye birincisi olan güreşçiler, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret ederek bu başarılarını paylaştı.

Başkan Bulut Tebrik Etti

Başkan Bulut’un makamında gerçekleşen görüşmede Derince Sağırlar Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Engin Kaya, güreşçiler Ziya Turgay, Kubilay Karatekin, Göçmen Mikyas, Ömer Öztaş ve işaret dili tercümanı Gülden Sıkı, hazır bulundu. Derince Sağırlar Spor Kulübü güreşçilerini kutlayan Başkan Bulut, “Elde ettikleri netice ile örnek olan sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sizler bu başarınız ile benzer durumdaki bireylerimiz için en güzel örnek konumundasınız” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.