DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Başkan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bugünün çocuklarının yarının barış neferleri olacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımıza dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin sevgiyi, hoşgörüyü ve dünya barışının önemini aşılamaya çalışıyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olup ülkeleri, dünyayı yönetecekler. Onları tıpkı bir çiçek gibi sevgiyle ve ilgiyle büyütmek geleceğe bugünden atılmış en kıymetli adım olacaktır. Bizim medeniyetimiz, dünyanın neresinde olursa olsun öksüz, yetim kalmış çocuklara kucak açmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de şüphesiz ki bu yüce gönüllüğe istinaden bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti:

“23 Nisan, çocuklarımızın olduğu kadar ülke için de önemli bir tarihtir. Özgürlüğümüzü bize kazandıran Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş tarihidir. Biz bu önemli günü özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutluyoruz. Her 23 Nisan’da ülkemizin dört bir köşesine sevinç yayılıyor. Her günümüzün 23 Nisan neşesi ve coşkusuyla kardeşlik, birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile bugünü bize ve tüm dünya çocuklarına armağan eden ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.