DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi

Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit esnafıyla bir araya geldi. Çarşı esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Genel Sekreter Bayram esnafın taleplerini dinledi. Çeşitli işletme sahiplerinin yer aldığı toplantıda esnaflar genel olarak yaşadıkları sorunlarını ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak kentin genel sorunlarına daha çok zaman ayırdıklarını, büyük projelerle kentin genel sorunlarını çözdüklerini ifade eden Genel Sekreter İlhan Bayram, “Sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere bu tür mahalli talepleri ilçe Belediyelerimizle birlikte çözüyoruz. Bugüne kadarda Belediyelerimizle en ufak bir sorun olmadan bunu başarıyla yürüttük.”dedi.

BİRLİKTE KOORDİNELİ YÜRÜTÜYORUZ

Genel Sekreter İlhan Bayram, “Kentimizin kamu ve kurumlarıyla koordineli bir şekilde vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan genel öneri ve şikayetleri birlikte değerlendirerek sorunları çözüyoruz. Bazen ufak dokunuşlarla kenti rahatlatacak projeler üretebiliyoruz. Otopark sayılarımızı arttırıyoruz. Başkanımızın da talimatı var otoparklarımızı belirli bir süre vatandaşlarımızın ücretsiz kullanımına açacağız. Otoparklarımızın sayısını arttırdıkça, kent merkezi esnafımızın da biraz daha rahatlayacak. ”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.